Musorujsag
Élő Eredmények

Sem ukrán, sem orosz - ehhez a csapathoz mehet Kleinheisler

m4sport.hu/weser-kurier.de
Német lapértesülés szerint valóban keletre, de nem Ukrajnába és nem is Oroszországba szerződik Kleinheisler László.

Mint arról a Werder sportigazgatójának nyilatkozata alapján beszámoltunk, a magyar válogatott középpályásra nem tartanak igényt a brémaiak, a 90min.de pedig azt is tudni vélte, hogy Kleinheisler Oroszországban vagy Ukrajnában köthet ki.

Darmstadt, 2016. október 22. Kleinheisler László, a Darmstadt 98 játékosa, miután gólt szerzett a VfL Wolfsburg ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2016. október 22-i mérkőzésén a darmstadti Jonathan Heimes Stadionban. (MTI/AP/DPA/Arne Dedert) Darmstadt, 2016. október 22.
Kleinheisler László, a Darmstadt 98 játékosa, miután gólt szerzett a VfL Wolfsburg ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2016. október 22-i mérkőzésén a darmstadti Jonathan Heimes Stadionban. (MTI/AP/DPA/Arne Dedert)

A Weser Kurier című alsó-szászországi lap a Bildre hivatkozva azt írja, hogy a 23 éves futballista kölcsönben a kazah FC Asztanánál köthet ki, ahol hétfőn orvosi vizsgálaton vesz részt, a megállapodást pedig még ezen a héten megköthetik. Ebben az esetben a támadó középpályás már a BL-selejtezőben új csapata rendelkezésére állhat.

Kleinheisler Lászlót 2019 júniusáig köti szerződés a Werder Bremenhez, de előbb a Darmstadtnak, majd a Ferencvárosnak adták kölcsön, és továbbra sem tartanak igényt a játékára. „Nem láttunk már esélyt arra, hogy játéklehetőséghez jusson nálunk. Ezért úgy döntöttünk, hogy újra kölcsönadjuk“ – nyilatkozta Frank Baumann sportigazgató, aki szerint az egyik fő probléma a játékosnál a nyelvtudás hiánya. „Sem németül, sem angolul nem beszél, ez pedig nem segített.”

A lap információi szerint Kleinheislert egy évre adják kölcsön a kazahoknak százezer euróért, félmillió euróért pedig meg is vehetik.

További tartalmak