Musorujsag
Élő Eredmények

Kizárták Nelson Piquet Jr. csapatát a Le Mans-i 24 óráson

MTI
Az utólagos ellenőrzéseket követően kizárták a harmadik helyen végzett brazil Vaillante Rebellion nevű csapatot a Le Mans-i 24 órás autóversenyről.

A szervezők hétfő késő esti közleménye szerint a vizsgálatok az autó karosszériáján fedeztek fel olyan változtatásokat, melyek nem felelnek meg a szabályoknak. Egyúttal azt is jelezték, hogy a brazil istálló megóvja a döntést.

A Vaillante Rebellion leghíresebb pilótája a korábbi Forma-1-es versenyző, Nelson Piquet Jr., aki mellett a dán David Heinemeier Hansson és a svájci Mathias Beche vezette az autót.

A legendás viadalt idén – sorozatban harmadszor – a Porsche nyerte, a második helyet a Jackie Chan DC Racing szerezte meg, és ha az óvást elutasítják, a harmadik helyre a hongkongi akciófilmsztár csapatának másik autója kerül.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Real Madrid elengedi Ronaldót – 400 millió euró az ára
A spanyol bajnok és BL-győztes Real Madrid vezetősége 400 millió euróban állapította meg Ronaldo kivásárlási árát, és amennyiben a négyszeres aranylabdás csillag még a Konföderációs Kupa után is távozni szeretne, akkor a királyi klub nem áll a 32 éves támadó útjába.
Külföldi futball