Musorujsag
Élő Eredmények

Messi és Ronaldo után Mourinho is az ügyészség célkeresztjében

MTI
A spanyol ügyészség adócsalás vádjával pert indít José Mourinho, a Real Madrid volt, a Manchester United labdarúgócsapatának jelenlegi vezetőedzője ellen.

Az ügyészség keddi közleménye szerint a portugál szakember madridi időszakában, 2010 és 2013 között 3,3 millió euró (1 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába.

Múlt kedden Cristiano Ronaldo ellen indított pert a spanyol hatóság, melynek állítása szerint a Real Madrid aranylabdása 2011 és 2014 között 14,76 millió euró adót nem fizetett be a kincstárba.

A közelmúltban Lionel Messi fellebbezését hasonló ügyben már elutasította a spanyol legfelsőbb bíróság: az FC Barcelona sztárjára 21 hónapos börtönbüntetést róttak ki, illetve kétmillió eurós bírság befizetésére is kötelezték. Aligha kell azonban rács mögé vonulnia, Spanyolországban ugyanis az első bűncselekmény esetében a két évnél rövidebb időtartamra szóló börtönbüntetést általában felfüggesztik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Scholl látomása: Cristiano Ronaldo mint Miss Szeptember
Cristiano Ronaldo konfliktusa a spanyol adóhatóságokkal az egész futballvilágot foglalkoztatja, szinte mindenkinek van egy-egy jó, vagy rossz szava a történethez. Mehmet Scholl, a Bayern München és a német válogatott egykori kiváló középpályása inkább az utóbbi tábort erősíti…
Külföldi futball
Reagált a Bayern a Ronaldo-ügyre
A Bayern München határozottan cáfolta, hogy lépéseket tett volna Cristiano Ronaldo megszerzésével kapcsolatban.
Külföldi futball
Guardiola: Messi és Cruyff között konfliktusok lettek volna
A Barcelona korábbi sikeredzője, Pep Guardiola korábban már számtalanszor méltatta korábbi mestere, Johan Cruyff edzői képességeit, most azonban azt mondta, az együttes trénereként a hollandnak összetűzései lettek volna Lionel Messivel.
Külföldi futball