Musorujsag
Élő Eredmények

Kirabolhatják a nyáron az Öreg Hölgyet – újabb távozók a Juvénál?

m4sport.hu/goal.com
Úgy tűnik, ezen a nyáron valósággal kirabolhatják az olasz bajnok Juventust, hiszen Dani Alves után újabb két meghatározó labdarúgó távozhat a BL-döntős együttestől.

A Goal úgy értesült, hogy az angol bajnok Chelsea 2021-ig hosszabbító menedzsere, Antonio Conte a klubvezetés lelkére kötötte, minden követ mozgassanak meg Leonardo Bonucci és Alex Sandro megszerzésének érdekében. A párosért 100 millió fontot, azaz nagyjából 113 millió eurót fizetnének a londoni Kékek.

Alex Sandro - fotó: EPA/Alessandro Di Marco Alex Sandrónak a Chelsea-ben Marcos Alonsóval kellene megküzdenie az első számú balhátvéd posztjáért  (Fotó: EPA/Alessandro Di Marco)

A 26 éves brazil balhátvédre nagy szüksége lehet Conténak, a Chelsea ugyanis a korábbi 55,2 millió fontos ajánlatát 58 millióra emelte, és már a játékost is biztosította afelől, hogy a Stamford Bridge-en több pénzt keresne, mint Torinóban.

A Juventus azonban nem akaródzik megválni Alex Sandrótól, ezért 2022-ig szóló új szerződéssel és fizetésemeléssel marasztalná a futballistát.

Bonuccihoz már nem ragaszkodik ennyire az Öreg Hölgy. A 30 éves középső védő viszonya nem éppen felhőtlen a Juve vezetőedzőjével, Massimiliano Allegrivel, így megfelelő ajánlat esetén távozhat.

Leonardo Bonucci - fotó: EPA/Di Marco Leonardo Bonucci hét szezont húzott le a Juventusban (Fotó: EPA/Di Marco)

A Bonucci-transzfer áldozata Nathan Ake és Kurt Zouma lehet, Conte ugyanis bármelyiküket kirakná a keretből, csakhogy helyet biztosítson a hétszeres olasz bajnok taljánnak.

Az esetleges igazolás fejleményeit minden bizonnyal Pep Guardiola is feszülten figyeli. A Manchester City katalán trénere ugyanis már korábban kinézte magának Bonuccit.

Akárhogy is lesz, külső szemlélőként is élmény nézni a Chelsea nyári ténykedését, az angol bajnok ugyanis már megszerezte Willy Caballerót, brit sajtóhírek szerint állítólag közel áll Romelu Lukaku és Tiemoué Bakayoko szerződtetéséhez, ha pedig Bonuccit és Alex Sandrót is sikerülne leigazolni, akkor Conte egy bivalyerős kerettel vághatna neki a következő idénynek.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Klubot váltott a Barcelona csodagyereke
Az AS Monaco labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban már eladta egyik nagy kincsét, Bernardo Silvát. Az is várható, hogy legnagyobb tehetségét, Kylian Mbappét sem tudja megtartani, a Real Madrid már bőszen ostromolja a tini támadót.
Külföldi futball
A Bundesligából keresik Nagy Dominikot
Magyarországon tölti nyári szabadságát Nagy Dominik, a Legia Warszawa magyar középpályása. Az m4sport.hu stábjának beszámolt lengyelországi élményeiről, a bajnoki címről, illetve a jövővel kapcsolatos terveiről.
Külföldi futball