Musorujsag
Élő Eredmények

Megható gesztus – Ronaldo megölelte és megpuszilta kis rajongóját

m4sport.hu/newsline.com
Le sem lehetett törölni a mosolyt az arcáról annak a tízéves orosz kerekesszékes kislánynak, akit bálványa, Cristiano Ronaldo tolt ki a pályára majd ölelt és puszilt meg az Oroszország–Portugália Konföderációs Kupa-meccs előtt.

Az Európa-bajnok portugál válogatott csapatkapitánya, Ronaldo kéz a kézben sétált ki Polina Haeredinovával az oroszok elleni mérkőzésre. A találkozót éppen a négyszeres aranylabdás fejesével nyerte meg 1-0-ra Portugália, de a tízéves orosz kislánynál nehezen lehetett volna boldogabb embert találni a moszkvai Szpartak Stadionban.

Polina a himnuszok után megkapta a Ronaldo melegítő felsőjét, majd a portugál világsztár megölelte rajongóját és egy puszit nyomott a homlokára. A kislány sem maradt adós az ajándékkal, és egy különleges, saját maga által készített karkötővel lepte meg szeretett idolját.

„Nem számítottam arra, hogy ilyen klassz élmény lesz. Ronaldo csodás volt. Odaadta nekem a tréning felsőjét majd szerencsére meg is puszilt. Soha korábban nem volt részem ilyen örömben” – áradozott Polina az életre szóló élményről.

Polina álma a Konföderációs Kupa szervezői és a McDonalds’ által közösen életre hívott programnak – Going to the 2017 FIFA Confederations Cup with McDonalds program – köszönhetően valósulhatott meg.

A programnak köszönhetően 350 hátrányos helyzetű gyermek lett kiválasztva, hogy ők kísérjék be a játékosokat a pályára.

A kezdeményezés már 15 éve indult, de most először kaptak benne szerepet fogyatékkal élő kisgyerekek.

Szintén csütörtökön játszották az A csoport másik csoportmeccsét, a Mexikó – Új-Zéland találkozót a 2. fordulóban, ahol az észak-amerikaiaktól Diego Reyes érkezett a pályára egy mozgássérült kislánnyal.

 

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="786040"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => A tízéves Polina sosem felejti ezt a napot
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2017/06/06041174-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak