Musorujsag
Élő Eredmények

Az MU rekordajánlatot tett a PSG védőjéért

m4sport.hu
Újabb védővel erősítene a Premier League-ben szereplő Manchester United. A Globesporte értesülései szerint az angol rekordbajnok bombaajánlatot tett a Paris Saint-Germainnek Marquinhosért.

Az tudott volt, hogy a Vörös Ördögök menedzsere, José Mourinho minden áron szeretné megerősíteni együttese védelmét, ahol az elmúlt szezonban nagyjából csak Eric Bailly és Antonio Valencia teljesítményével volt megelégedve a Special One vagy ahogy mostanában emlegetik, Daisy.

A 22 éves Victor Lindelöf után pedig újabb fiatal középső védőt szemelt ki az MU.

Az Európa Liga-győztes a nyáron őrült összeget, 62 millió fontot fizetne a PSG-nek a 23 éves Marquinhos játékjogáért.

A 17-szeres brazil válogatott futballista a mögöttünk hagyott szezonban minden sorozatot figyelembe véve 44 meccsen lépett pályára a párizsi csapatban, teljesítményével pedig számos klub figyelmét felkeltette. Az MU-n kívül a Barcelona, a Real Madrid és a Juventus is érdeklődik iránta. Utóbbi nem is csoda, hiszen nem kizárt, hogy az olasz bajnoktól távozik a védelem egyik pillére, Leonardo Bonucci.

Marquinhost 2019. júniusáig köti szerződés a PSG-hez, kivásárlási ára pedig a Transfermarkt szerint 35 millió euró (nagyjából 31 millió font), tehát a Manchester United 62 millió fontos ajánlata minimum csábító, noha a franciáknak nincsenek anyagi gondjaik.

Amennyiben a transzfer létrejön, úgy Marquinhos lehet a világ legdrágább védője. Jelenleg a szintén brazil David Luiz tartja a rekordot. A harmincéves középhátvéd 2014 nyarán 50 millió fontért igazolt a PSG-től a Chelsea-hez.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

PL-edző lehet Frank de Boer
Az angol élvonalban (Premier League) szereplő Crystal Palace labdarúgócsapata azt szeretné, hogy a következő szezontól Frank de Boer irányítsa az együttest.
Külföldi futball
Miklós Edit szeme előtt az olimpiai arany lebeg
Január 15-én Miklós Edit hatalmasat bukott a világkupa-sorozat egyik edzésén, ami után mentőhelikopterrel szállították kórházba. Mint kiderült, szalagszakadást, csonttörést, valamint porcsérülést szenvedett. Olimpiai 7. alpesi sízőnőnk rehabilitációjáról és terveiről is beszélt a Sportreggeliben.
Téli Sportok
A strandröplabda gyönyörei: jó idő, zene, napfény, lenge ruházat
<a href="Tatán rendezik a felnőtt strandröplabda ob első fordulóját június 23. és 25. között. Hogy az idei nyár mennyire lesz érdekes a sportág viszonylatában, arra Bánki Ágnes szakágvezetővel kerestük a választ a Sportreggeliben." target="_blank" rel="noopener">Tatán rendezik</a> a felnőtt strandröplabda ob első fordulóját június 23. és 25. között. Hogy az idei nyár mennyire lesz érdekes a sportág viszonylatában, arra Bánki Ágnes szakágvezetővel kerestük a választ a Sportreggeliben.
Röplabda