Musorujsag
Élő Eredmények

Húszmillió eurót rádobott ajánlatára a Barcelona

sport.es
Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona 20 millió euróval megemelte az Ousmane Dembeléért korábban tett 50 milliós ajánlatát a Borussia Dortmundnak.

A Sport című újság úgy tudja, hogy a legutóbbi szezonban kupagyőztes német klub nem azonnal jutna hozzá az összeghez: a katalánok 50 milliót fizetnének első körben, a maradék 20 millió bizonyos célok elérése után lenne esedékes. A 20 éves francia szélső állítólag már meg is állapodott egy ötéves szerződésben a Barcelonával.

Ousmane Dembele a Német Kupa megnyerése után (Fotó: EPA/Felipe Trueba) Ousmane Dembele a Német Kupa megnyerése után (Fotó: EPA/Felipe Trueba)

Csakhogy a Borussia Dortmund egyelőre hallani sem akar a cselgép távozásáról. „Ousmane Dembélének hosszú távú szerződése van, stabilan tervezünk vele. Nincsenek tárgyalások, Ous a következő szezonban is a BVB-ben fog szerepelni“ – nyilatkozta Michael Zorc sportigazgató.

A francia szélsőt 2021-ig köti szerződés a dortmundiakhoz, a német klub a hírek szerint 90 millió euró alatt még csak elgondolkodni sem hajlandó az eladásán. Dembelé egyébként tavaly nyáron 15 millió euróért érkezett a Rennes-től.

További tartalmak