Musorujsag
Élő Eredmények

A szabadrúgászseni bemérte Milánót

A szabadrúgászseni bemérte Milánót

m4sport.hu/espn.com
Minden személyes feltételben megegyezett egymással a Bayer Leverkusen középpályása, Hakan Calhanoglu és a Serie A-ban szereplő AC Milan, így a török labdarúgó hamarosan aláír a Rossonerikhez – mondta a futballista ügynöke a Kickernek.

A 23 éves játékost februárban szerződésszegés miatt négy hónapra tiltotta el a FIFA (Nemzetközi Labdarúgó  Szövetség), mivel tinédzser korában a Trabzonsporhoz igazolt, de sosem csatlakozott a klubhoz.

A 26-szoros török válogatott a büntetés ideje alatt lemondott a fizetéséről, hamarosan viszont ismét jó pénzt kereshet, mert az AC Milan szerződtetné a szabadrúgásairól elhíresült focitát.

„Jól áll az AC Milannal folytatott tárgyalás. Most az a fontos, hogy a két klub megegyezzen egymással. Ha ők dűlőre jutnak, akkor nyélbe üthetjük az üzletet” – mondta Calhanoglu ügynöke, Bektas Demirtas.

A Kicker értesülései szerint a Leverkusen 20 és 30 millió euró – a Transfermarkt 20 millióra taksálja a labdarúgót – közti összeget szeretne kapni a középpályásért, aki 2014-ben 14,5 millió euróért érkezett a Hamburgtól.

Calhanoglu három szezon alatt összesen 115 meccsen lépett pályára a Leverkusenben, amelynek mezében 28 gólt szerzett, 29-et pedig előkészített.

Borítókép: Hamarosan az olasz bajnokság kapusai is megismerik Hakan Calhanoglu szabadrúgásait (Fotó: thesun.cu.uk)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kiderül, volt-e vesztegetés az orosz és a katari vb kapcsán
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kedden bejelentette, teljes egészében nyilvánosságra hozza azt a jelentést, amelyet Michael Garcia, szervezet etikai bizottsága vizsgálati részlegének korábbi vezetője a 2018-as és 2022-es világbajnokság rendezéséért folytatott pályázatokról készített.
Külföldi futball
Bajnokok közt – James már csak egy lépésre az MU-tól
Egy ideje már nyúlik, mint a rétestészta James Rodríguez Premier League-be szerződése, sajtóhírek szerint azonban hamarosan pont kerülhet az ügy végére. A spanyol bajnok és BL-győztes Real Madrid kolumbiai labdarúgóját nem sok választja el attól, hogy aláírjon az EL-győztes MU-hoz.
Külföldi futball
Szántsd fel a pályát! De ne így!
A fociedzők valószínűleg nem kifejezetten erre gondolnak, amikor arra biztatják futballistáikat, hogy szántsák fel a pályát.
Külföldi futball
40 éves Mr. Real Madrid
Raúl összesen 71 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában, az első négyet a Ferencváros ellen. A szurkolók a klub harmadik legjobb játékosának választották.
Külföldi futball