Musorujsag
Élő Eredmények

Visszatért Debrecenbe az ötszörös válogatott csatár

dvsc.hu/m4sport.hu
Egy év nyíregyházi kitérő után ismét a DVSC csapatának játékosa lett Tisza Tibor, aki egy plusz egy évre írt alá.

A 32 éves csatár a Lokiban nevelkedett, az utánpótlás csapatokat végigjárva a junior együttesig jutott, ezzel a korosztállyal egymás után kétszer a második helyen végzett, az első évben házi, míg a másodikban már országos gólkirály lett.

2004-ben igazolt DVTK-ba, ahol mutatkozott be az NB I-ben. Kétszer is volt a borsodiak játékosa. Több mint 100 bajnokin lépett pályára diósgyőri színekben és 30 gólt szerzett, ezen kívül Magyar Kupa- és Ligakupa-meccseken hússzor játszott, és 24-szer talált be az ellenfelek hálójába.

Egy év után újra a Loki mezében szerepelhet Tisza Tibor (Fotó: dvsc.hu) Egy év után újra a Loki mezében szerepelhet Tisza Tibor (Fotó: dvsc.hu)

Később volt az Újpest FC labdarúgója, itt 100 NB I-es meccsen 48-szor volt eredményes. Megfordult Belgiumban, ahol a Royal Antwerp és a Sint-Truiden csapatában futballozott, 38 belgiumi fellépésén összesen 15 gólt szerzett.

2014 februárjában, tíz év után tért vissza Debrecenbe. A Loki játékosaként 60 bajnoki találkozón 14-szer talált az ellenfelek hálójába. Tavaly nyáron az NB II-es Nyíregyházához igazolt, ahol egy szezont töltött el, 29 mérkőzésen háromszor volt eredményes.

Tisza Tibor ötször a válogatott címeres mezét is magára ölthette.

További tartalmak