Musorujsag
Élő Eredmények

A világbajnoki dobogóra is elég lehet Baji Balázs országos csúcsa

m4sport.hu/M4 Sport
Világsztárok remeklése és hazai sikerek jellemezték az idei Gyulai Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjat. A férfiak 110 méteres gátfutásának döntőjében Baji Balázs 13,15-ös országos csúcsot ért el a székesfehérvári szurkolók nagy örömére. A kitűnő atléta az M4 sport Sport7fő című műsorában értékelte az eddig igazán sikeresnek mondható 2017-es esztendőt.

„Sorozatban meglepem magamat ezekkel az eredményekkel, hiszen eleve egy országos csúccsal kezdtem a szezonomat, ami mindenképpen váratlan volt. Éreztem, hogy jó formában vagyok és jók voltak az edzéseim, de ilyen jó eredményre nem számítottam” – mondta Baji Balázs emlékezve a Gyulai Memorialon elért 13,15-ös magyar rekordjára.

A közelgő atlétika világbajnoksággal kapcsolatban elárulta, akár a dobogóra is elég lehet egy ilyen idő, de nem szeretne ilyen elvárásokat maga elé támasztani.

A 2017-es évben elért sikereiről Baji Balázs azt mondta: „Nem az idei évnek írnám ezt a számlájára, hanem az elmúlt 10 évemnek. Olyan szerencsés vagyok az élsportban, hogy eddig egyetlenegy komoly sérülés sem hátráltatott, és minden egyes évemben tudtam tovább építkezni és felépültem mint élsportoló.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek