Musorujsag
Élő Eredmények

Milyen volt Korcsmárnak magyar csapat ellen játszani?

m4sport.hu
A Ferencváros hazai pályán 4–2-es vereséget szenvedett a Korcsmár Zsolttal felálló Midtjyllandtól a labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörének első mérkőzésén. Az m4sport.hu a szurkolók kérdéseit tolmácsolta a játékosoknak.

„Milyen volt a magyarok ellen játszani?”

„Van még esély a továbbjutásra?”

A szurkolók kérdeztek, az m4sport.hu stábja pedig „elvitte” a kérdéseket a játékosokhoz.

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Korcsmár: Ha majd csörög az a telefon, válaszolok
Az Európa Liga második selejtezőkörében a Ferencváros hazai pályán fogadta a Midtjylland együttesét és<a href="www.m4sport.hu/2017/07/13/pazar-45-perc-utan-pokoli-folytatas-a-kieses-szelen-a-ferencvaros-az-el-ben/" target="_blank" rel="noopener"> szenvedett 4-2-es vereséget</a>. A dán csapatban kezdőként az egész mérkőzésen pályán volt a 24-szeres magyar válogatott Korcsmár Zsolt. Az m4sport.hu a találkozó után megkérdezte a 28 esztendős védőtől, hogy mikor jön legközelebb Magyarországra.
Külföldi futball
Öt percet kellett ápolni a játékvezetőt a Videoton EL-mérkőzésén
A Nömme Kalju-Videoton Európa Liga-selejtező összecsapás 31. percében a portugál játékvezető, Joao Capela összeütközött a hazaiak középpályásával, Mbu Alidorral, majd a földön maradt percekig. Az eset nem tűnt annyira brutálisnak, de a bírót az ápolás után le kellett cserélni. A mérkőzést a 37. perctől honfitársa, Luís Miguel Branco Godinho vezette. A Videoton ekkor már vezetett Pátkai góljával.
Magyar futball