Musorujsag
Élő Eredmények

Feczesin triplázott Dél-Koreában

m4sport.hu/twitter.com
A dél-koreai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Csonnam Dragons 4-3-ra legyőzte a Tegu együttesét. A Sárkányok soraiban kezdőként lépett pályára és végigjátszotta a mérkőzést Feczesin Róbert, aki három góllal járult hozzá csapata győzelméhez.

Az összecsapáson már 3-0-ra is vezetett a hazai együttes, azonban a Tegu egyenlíteni tudott, de a 83. percben érkezett Feczesin, aki megszerezte harmadik találatát és ezzel a három pontot csapatának.

A magyar támadót 2017 január 6-án szerződtette a dél-koreai klub, melynek színeiben már hat gólt jegyzett. A jelenlegi tripla előtt május elején rezegtette meg az ellenfél hálóját Feczesin.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Áder János megnyitotta a vizes világbajnokságot
Áder János köztársasági elnök péntek este egy rendkívül látványos ünnepség keretében megnyitotta Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét, az úszók, nyíltvízi úszók, műugrók, szinkronúszók és vízilabdázók 17. világbajnokságát.
Sportok
Ibra nagy bejelentést ígér
Áprilisi sérülése után José Mourinho, a Manchester United menedzsere bejelentette, hogy nem tart igényt a svéd szolgálataira. Aztán gejzír módjára robbantak ki a semmiből a hírek, hogy Ibrahimovic állapota a vártnál lényegesen gyorsabban javul.
Külföldi futball