Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai kettőt vágott a Manchester Unitednek

m4sport.hu/fc-liefering.at
Az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Liefering felkészülési mérkőzésen 3-0-ra legyőzte a Manchester United U23-as alakulatát. Az osztrák együttesben futballozó U17-es magyar válogatott Szoboszlai Dominik két találattal járult hozzá csapata sikeréhez.

A 16 esztendős labdarúgó egy félidőt töltött a pályán, a 46. percben cserélte le Gerhard Struber vezetőedző. Szoboszlai számára azonban ennyi is elég volt, hogy két góllal rezegtesse meg a Vörös Ördögök hálóját. Első találatát tizenegyesből szerezte, a másodikat pedig nagyjából tíz méterről lőtte a léc alá.

Gerhard Struber elégedetten nyilatkozott a mérkőzést követően: kiemelte, hogy nagyobb arányú győzelmet érdemelt volna csapata, majd a védelmet méltatta, amely helyzetig sem engedte eljutni a manchesterieket.

A Red Bull Salzburg tartalékcsapatának számító FC Liefering számára július 21-én kezdődik a másodosztályú bajnokság a Kapfenberg otthonában.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Áder János megnyitotta a vizes világbajnokságot
Áder János köztársasági elnök péntek este egy rendkívül látványos ünnepség keretében megnyitotta Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét, az úszók, nyíltvízi úszók, műugrók, szinkronúszók és vízilabdázók 17. világbajnokságát.
Sportok
Ibra nagy bejelentést ígér
Áprilisi sérülése után José Mourinho, a Manchester United menedzsere bejelentette, hogy nem tart igényt a svéd szolgálataira. Aztán gejzír módjára robbantak ki a semmiből a hírek, hogy Ibrahimovic állapota a vártnál lényegesen gyorsabban javul.
Külföldi futball