Musorujsag
Élő Eredmények

Bakayoko: Anglia legnagyobb klubjába igazoltam

chelseafc.com/m4sport.hu
Tiemoué Bakayoko, a Chelsea legfrissebb igazolás tudja, hogy a világ egyik legkeményebb bajnokságába igazolt.

A 22 éves játékos megnyerte a francia pontvadászatot a Monacóval, és úgy érzi, nem is kerülhetett volna jobb helyre, mint a Chelsea-hez.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Számomra ez a legnagyobb klub Angliában, remélem, nagy eredményeket érhetek el itt. A Chelsea egy hatalmas klub, óriási történelemmel. Nagyon büszke vagyok. Tudom, hogy a Premier League egy nagyon nehéz bajnokság, az egyik legkeményebb a világon. Folyamatosan harcolnod kell” – nyilatkozta új klubja honlapjának Bakayoko, aki még sohasem járt a Stamford Bridge-en, de már nagyon várja, hogy láthassa a stadiont.

Lukaku és Bakayoko (Fotó: express.co.uk) Lukaku és Bakayoko (Fotó: express.co.uk)

Antonio Contéval kapcsolatban elmondta, sokat beszéltek a taktikáról, a menedzser pedig időt fordított arra is, hogy átbeszélje vele saját játékát. „Elmagyarázta, hogy fejben folyamatosan a topon kell lennem és keményen kell dolgoznom” – mondta a sajtóhírek szerint 40 millióért fontért szerződtetett Tiemoué Bakayoko, akit ötéves szerződést írt alá.

A francia játékos a londoniak harmadik igazolása idén nyáron, korábban az argentin kapus Wilfredo Caballerót szerződtették a Manchester Citytől, a német hátvéd, Antonio Rüdiger pedig az AS Romától érkezett.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak