Musorujsag
Élő Eredmények

Brit Nagydíj: sajtóvisszhang

MTI
A nemzetközi sajtó főként Lewis Hamiltonnak, a Mercedes pilótájának a hazai sikerét taglalta a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíj másnapján, illetve azt, hogy a háromszoros világbajnok egy pontra csökkentette hátrányát a vb-pontversenyben vezető, Silverstone-ban defekt miatt csak hetedik Sebastian Vettellel szemben.
Lewis Hamilton (Fotó: XPB) Lewis Hamilton (Fotó: XPB)

Olaszország:

La Stampa: „A Ferrari kipukkadt. Hamilton elvitte a show-t.”

La Repubblica: „Ismét felborult a világ egyensúlya, most a Ferrari retteghet.”

Corriere della Sera: „Hamilton nyert. Vettel és a Silverstone nevű rémálom.”

Gazzetta dello Sport: „Hamilton az angol király, sötét nap a Ferrari számára.”

A Brit Nagydíj rajtja (Fotó: XPB) A Brit Nagydíj rajtja (Fotó: XPB)

Anglia:

BBC: „Az igazi dráma Hamilton mögött zajlott, aki könnyedén szerezte meg 57. futamgyőzelmét. Húsz ponttal Vettel mögött kezdte a silverstone-i versenyt, ahol minden összejött neki.”

The Independent: „Hamiltont sokan bírálták, mert a hét során elbliccelt egy promóciós eseményt Londonban. Ezzel a megsemmisítő győzelemmel viszont biztosan megbocsátanak neki, a Mercedes-pilóta ismét sínen van.”

The Guardian: „Vettel jól leplezte csalódottságát, de Hamilton angliai tempója alaposan feladta neki a leckét a következő, magyarországi futamra, amely az utolsó lesz a nyári szünet előtt.”

Mirror: „A közönségkedvenc faképnél hagyta riválisait, és elhallgatta kritikusait.”

Fordulhat a kocka Sebastian Vettel és Lewis Hamilton küzdelmében? (Fotó: XPB) Sebastian Vettel  (Fotó: XPB)

Spanyolország:

El País: „Senki sem tudta meglepni odahaza Hamiltont. Ezúttal a pálya is a brittel volt, akinek kétség sem fért a diadalához.”

El Mundo: „Szerencsére nem maradtak el az érzelmek. Max Verstappen nagyot párbajozott Vettellel, akinek meg kellett hajolnia a félelem nélkül versenyző holland agresszivitása előtt. Az ideges és meglepett németnek sokba kerülhet ez a verseny. A Ferrari lassan kivérzik.”

La Vanguardia: „Silverstone Hamiltoné.”

A Mercedes öröme (Fotó: XPB) A Mercedes öröme (Fotó: XPB)

Ausztria:

Kurier: „Ennél simább futamot nehéz elképzelni. Pole pozíció, végig éllovas helyezés, leggyorsabb kör, győzelem. Hamilton volt a hétvége embere, aki ötödször nyert otthon.”

Der Standard: „Silverstone-i erődemonstrációjával Hamilton újra izgalmat vitt a címért folyó versengésbe. Egyre erősebb a nyomás Vettelen, akit gumiproblémái visszavetettek a cél előtt.”

Franciaország:

L’Equipe: „Hallgatnak a kritikusok. Hamilton ezúttal makulátlan teljesítményt nyújtott, és ötödször nyerte meg a hazai F1-futamot. Tegnap senki sem panaszkodott a vezetési stílusára.”

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak