Musorujsag
Élő Eredmények

Hamarosan elhagyhatja a kórházat Hajnal Tamás

fradi.hu
A Ferencváros játékosa, Hajnal Tamás a vasárnapi, Puskás Akadémia elleni mérkőzés 78. percében szenvedett komolynak tűnő sérülést. A 36 éves rutinos játékost azonnal az Uzsoki utcai kórházba szállították, ahol agyrázkódást állapítottak meg nála.

Az 1-1-gyel zárult meccs 78. percében a nyolc perccel korábban beállt középpályás a földön maradt egy ütközés után. Elvesztette eszméletét, így nyakmerevítőben, hordágyon vitték le a pályáról, majd az Uzsoki utcai kórházba szállították.

„Picit fáj a fejem, van egy enyhe szédülés, de összességében egész jól vagyok” – mondta hétfőn a fradi.hu honlapnak a 36 éves játékos, hozzátéve, az esetből szinte semmire sem emlékszik, „filmszakadás” történt, és az első emléke az, hogy hordágyon van, és azt mondja az orvosnak, hogy vissza akar menni a pályára.

„Reggel volt egy vizit, holnap kora délután pedig már eljöhetek, körülbelül 48 órát kell bent lennem megfigyelésre” – jelentette ki az 59-szeres válogatott futballista, aki nem tudja még, hogy mikor térhet vissza a pályára.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak

Kapcsolódó hírek