Musorujsag
Élő Eredmények

Spanyolországba igazolt a válogatott játékosa

Spanyolországba igazolt a válogatott játékosa

m4sport.hu
A spanyol első osztályban, a Primera Divisionban szereplő Gran Canaria FS együttesében folytatja pályafutását Harnisch Ákos, a Rába ETO válogatott futsaljátékosa.

Harnisch meghatározó tagja volt a győriek idén bajnokságot nyerő csapatának és a válogatottban is fontos szerep az övé. Új együttese az elmúlt szezonban a spanyol pontvadászat középmezőnyében végzett, de hatalmas megtiszteltetés, hogy a magyar klasszisban látják az előrelépés lehetőségét.

A 30 esztendős játékos a futsalhungary.hu oldalnak elmondta, még most sem igazán hiszi el a történteket. Az első megkeresésre még nemet mondott, de a spanyolok ennek ellenére kitartottak mellette, és biztatták, hogy higgyen magában, meg fog felelni az elvárásoknak.

Harnisch úgy érezte, harmincévesen meg kell próbálni a légióskodást, hiszen nem biztos, hogy akad még egyszer az életben ilyen lehetősége. A részletekről még nem tudott beszámolni, de azt már tudja, augusztusban utazik ki az edzések kezdetére. Egyelőre egyedül, de bízik benne, felesége és kislánya mihamarabb követhetik őt.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak