Musorujsag
Élő Eredmények

Valverde örül, hogy végre élvezheti is Messi játékát

Valverde örül, hogy végre élvezheti is Messi játékát

MTI
Ernesto Valverde, az FC Barcelona új vezetőedzője megkönnyebbült kinevezésekor, mert így nem kell Lionel Messi, a katalán csapat argentin labdarúgója ellen irányítania együttesét.

„Amikor az ellenfél edzőjeként ott állsz az oldalvonal mellett, meg kellene állítanod őt, de ehhez soha nincs elég embered a pályán. Most végre élvezhetem a játékát. A következő szezonban is Messi határozza meg a stílusunkat” – nyilatkozta Valverde a klub hétfői sajtótájékoztatóján.

Az 53 éves szakember 2001 óta dolgozik a spanyol élvonalban, korábban az Espanyol, a Villarreal, a Valencia, legutóbb pedig az Athletic Bilbao edzője volt, a Barcelona élére május végén nevezték ki.

Lionel Messi a Király Kupa döntőjében (Fotó: EPA/Mariscal) Lionel Messi sok borsot tört Valverde orra alá (Fotó: EPA/Mariscal)

„Képes a pálya különböző területein játszani, az eddigieknél visszavontabban is, hogy segíthessen a játék felépítésében, de azt szeretnénk, hogy megérkezzen a támadóharmadba, mert ott jelent igazán nagy különbséget” – magyarázta Messi szerepét Valverde.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak