Musorujsag
Élő Eredmények

Második születésnapját ünnepli az M4 Sport

M4 Sport/m4sport.hu
Olimpia, vizes vb, labdarúgó Bajnokok Ligája, Forma-1 és még hosszasan sorolhatnánk a sporteseményeket, melyeket az M4 Sport két éves fennállása alatt eljuttatott a sportkedvelő közönség otthonába. Köszönjük, hogy ez idő alatt velünk tartottak, nézzék ezután is az M4 Sportot és az m4sport.hu-t!

2015. július 18-án reggel nyolckor Petrovics-Mérei Andrea és Szujó Zoltán bejelentkezésével elindult a közmédia saját, dedikált sportcsatornája. Magyarország legnézettebb tematikus sportcsatornájaként az M4 Sport azóta is a csúcson van. Két év alatt több mint 3600 óra magazinműsort, 4400 óra labdarúgást, 1150 óra technikai sportot és 324 óra téli és nyári olimpiai közvetítést láthattak a közszolgálati sportadón, rengeteg olyan pillanattal, melyek kitörölhetetlen emlékeket nyújtottak a nézőinknek.

A magyar sport otthonaként az M4 Sport jelen van hazánk sportéletének összes fontos eseményén. Közösen szurkolhattunk a magyar labdarúgó-válogatottnak a 2016-os Európa-bajnokságon és hazánk sportolóinak a riói olimpián. Az M4 Sporton láthatták a nézők, ahogy a magyar női vízilabda-válogatott lett Európa legjobb együttese, és a Szolnok férfi vízilabda csapata is felült a kontinens trónjára. A csatornán követhették az utóbbi évek egyik legizgalmasabb magyar bajnoki végjátékát és a Budapest Honvéd bajnoki címszerzését. Jelenleg a FINA Budapest 2017 vizes világbajnokságról tudósít az M4 Sport, a televízió a sportesemény összes magyar vonatkozású versenyszámát elhozza a tévéképernyőkre. Természetesen a nemzetközi sportszíntér számos pulzusemelő pillanatát is a közszolgálati sportcsatorna közvetítette, mint például a Barcelona történelmi fordítását 0-4-ről vagy a Real Madrid győzelmét a Bajnokok Ligájában.

Az M4 Sport történetének eddigi legnézettebb eseménye, a Magyarország – Belgium Eb-nyolcaddöntő volt. Ezt a találkozót 2 millió 796 ezer fő követte, amely így az utóbbi 10 év legnézettebb sporteseménye lett Magyarországon. 1,7 millió ember nézte az osztrákok elleni Eb-találkozón is, ahogy Szalai Ádám „bepiszkálta, pöckölte, tuszkolta” a labdát a hálóba. A 2016-os magyar Forma-1-es futam alatt 961 500 ember kapcsolta be a biztonsági övét az M4 Sport képernyői előtt.

Az alábbi válogatással idézzük fel a csatorna ikonikus pillanatait és köszönjük meg nézőinknek az elmúlt két évet. Az M4 Sport és az m4sport.hu továbbra is a legszínvonalasabb sportműsorokkal várja önöket, az M4 Sport mobil alkalmazáson keresztül pedig exkluzív tartalmakat érhetnek el a vizes vb alatt is.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak