Musorujsag
Élő Eredmények

A Vidi edzője kettős győzelemmel jutna tovább

A Vidi edzője kettős győzelemmel jutna tovább

MTI
Marko Nikolics szerint a múlt heti háromgólos idegenbeli siker ellenére sincs vége a párharcnak,

Marko Nikolic, a Videoton FC szerb vezetőedzője újabb győzelmet és továbbjutást vár csütörtökön az észt Nömme Kaljuval szemben a labdarúgó Európa Liga-selejtező második körében.

A klub szerdai sajtótájékoztatóján a tréner megjegyezte, hogy a múlt heti háromgólos idegenbeli sikerük jó eredmény, de nincs vége a párharcnak, amíg a második meccset le nem fújja a játékvezető. Mint mondta, végig koncentráltan akarnak játszani és mindent megtesznek, hogy egy újabb győzelemmel a magyar futball UEFA-együtthatóját is emeljék.

Marko Nikolic kérdésre elmondta, hogy a Kalju tipikus skandináv focit játszik, van potenciál a támadójátékában, ezért figyelniük kell a védekezésre. Jelezte, hogy a Videoton is támadhatna sokkal hatékonyabban, ezért reméli, hogy a következő napokban két-három új játékos igazolását bejelenthetik, akik sokat tehetnek hozzá a csapat támadójátékához.

Az edző kiemelte, csak a csütörtöki találkozóra koncentrál, utána foglalkozik majd a francia Girondins Bordeaux-val, amellyel továbbjutás esetén találkozik. Kovácsik Ádám, a fehérváriak kapusa hangsúlyozta, hogy az első meccsen aratott biztos győzelmük megnyugtató, és házigazdaként sem szeretne gólt kapni.

Az első találkozón a Videoton 3-0-ra győzött az észt Nömme Kalju vendégeként. A visszavágót csütörtökön 21 órától rendezik a felcsúti Pancho Arénában. A székesfehérvári gárda az első körben a máltai Balzant búcsúztatta, miután a hazai 2-0-s sikert követően idegenben 3-3-as döntetlent játszott.

A párharc továbbjutója a francia Girondins Bordeaux csapatával találkozik a selejtező harmadik fordulójában. Az első mérkőzést Franciaországban rendezik.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak