Musorujsag
Élő Eredmények

Klopp gátlástalanul az újságíró arcába röhögött

m4sport.hu/Youtube
Sajtótájékoztatón a Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp hozta szokásos formáját. A BBC újságírója egy ritka blőd kérdést tett fel a trénernek, amire még megpróbált viccesen reagálni. Pech, hogy az úriembernek nem volt ehhez elég humora, további erőlködésére már szarkasztikusan reagált a Vörösök mestere.

Az angol Liverpool labdarúgócsapata a Crystal Palace elleni felkészülési mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartott, amelyet nagy érdeklődés övezett. A gárda trénere, Jürgen Klopp felé záporoztak a kérdések. A német már rutinos az ilyen szituációkban, tudja, melyek azok a kérdések, amelyekre érdemes érdemben válaszolni. A BBC riportere nagy hibát vétett. A létező legjellegtelenebb kérdéssel lepte meg a karizmatikus arcként jól ismert szakembert.

„Véleménye szerint megnyerheti a Liverpool a Premier League-et?”

Klopp a kérdés hallatán hatalmasat grimaszolt és erősen gondolkodott, hogy erre a mérhetetlenül gyenge kérdésre hogyan válaszoljon udvariasan. Pár másodperc után megtalálta a megfelelő megoldást.

„Hogy is szólnak a szabályok? A bajnokságban induló összes csapatnak megvan a lehetősége arra, hogy megnyerje azt, ugye? Szóval igen, ez lehetséges” – mondta viccelődve a ‘Poolt irányító német.

A kérdést feltevő ember nem vette az adást, nem érzékelte, hogy a témát nem érdemes feszegetni, így folytatta:

„Mitől ennyire magabiztos?”

Klopp erre elröhögte magát, teli szájjal vigyorgott a média munkatársának arcába, de készségesen válaszolt:

„A szabályoktól… Én azt hittem, hogy a BBC a világ egyik legkomolyabb hírcsatornája. Ön biztos onnan jött? Nem lehet, hogy máshonnan?

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak