Musorujsag
Élő Eredmények

Szczesny a Juventusba szerződött

m4sport.hu
Az Arsenal kapusa az elmúlt két évben az AS Romában szerepelt, most a nagy riválisnál folytatja.

Wojciech Szczesny a Juventusban folytatja pályafutását, az Arsenaltól szerződtetett lengyel labdarúgó 2021-ig szóló szerződést írt alá. A 27 éves kapus kedden érkezett Torinóba, ahol orvosi vizsgálaton esett át. A szerződtetését szerdán, a honlapján jelentette be a Juventus.

A lengyel játékos mintegy 10,8 milliárd fontot ellenében, 2021 nyaráig írt alá az Öreg Hölgynél. Az üzlet a szerződésében szereplő záradékoktól függően 13 millió fontra emelkedhet. Szczesny az elmúlt két szezont kölcsönben a Serie A-ban töltötte a Juve egyik legnagyobb riválisánál az AS Románál.

A 2016/17-es szezonban mind a 38 bajnokin játszott a rómaiaknál, a Serie A kapusai közül a legtöbb alkalommal, szám szerint 14-szer kapott gól nélkül zárt.

Szczesny azzal indokolta a klubváltást, hogy a Juventust győztes mentalitás jellemzi és megtiszteltetés számára, hogy Gianluigi Buffont segítheti. Emellett azért döntött a váltás mellett és hagyta el az Ágyúsokat, hogy segíteni tudjon a Juventusnak, hogy folytassa dominanciáját az olasz futballban.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak