Musorujsag
Élő Eredmények

Vidalt visszautasíthatatlan ajánlattal csábítja az Inter

Vidalt visszautasíthatatlan ajánlattal csábítja az Inter

m4sport.hu/Sport Bible
A milánói Internazionale labdarúgócsapatának vezetősége visszautasíthatatlan ajánlatot tervez elküldeni a német Bayern Münchennek, hogy megszerezze az extravagáns chileit, Arturo Vidalt.

Luciani Spalletti, az Internazionale új vezetőedzője szerencsés embernek vallhatja magát, mert elképesztő mennyiségű pénzzel gazdálkodhat. Ennek betudhatóan olyan igazolásokat is tervezhet, amelyek megvalósíthatóságának csekély a valószínűsége. Ebbe a kategóriába tartozik a Bayern München 30 éves kulcsemberének, Arturo Vidalnak is a megszerzése.

A chilei középpályás az egyik legfontosabb alappillére Carlo Ancelotti csapatának, az olasz szakember fejében talán fel sem merül, hogy eladja játékosát. Honfitársa, Spalletti viszont komolyan gondolja, hogy elcsábítja a bajorok kétségkívül hasznos szűrőjét.

A német gárda 2015 júliusában vásárolta meg Vidalt 37 millió euróért az idén BL-döntőt elbukó Juventustól. A Transfermarkt szerint jelenlegi értéke 35 millió. Ennek tükrében nem lehetetlen, hogy az Inter által tervezett, 50 millió euró körüli ajánlat minimum elgondolkodtatja a müncheni klub vezetőségét.

A kérdés csak az, hogy megengedheti-e magának a Bayern, hogy elengedje a játékost, ahogyan az is elgondolkodtató, hogy a chilei akar-e játszani egy olyan csapatban, amely az utóbbi időben csak hírből hallott a Bajnokok Ligájáról. Igaz, komoly, pozitívnak tűnő változások előtt áll az olasz gárda.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak