Musorujsag
Élő Eredmények

Altidore barátnője teljesen kikészült

Altidore barátnője teljesen kikészült

m4sport.hu/soccerway.com
Mint ahogyan azt már megírtuk, az Egyesült Államok válogatott 2–0-ás győzelmet aratott Salvador felett a labdarúgó Arany Kupa negyeddöntőjében. Ebben még semmi dühítő nincs, ami – vagy inkább aki – kiverte a biztosítékot, az a salvadoriak védője, Henry Romero volt, akinek több pályára nem illő megmozdulása is volt a mérkőzés folyamán.

Az egyiknek az áldozata Jozy Altidore volt, akinek a találkozó 57. percében nem kifejezetten gyengéden csavarta meg a mellbimbóját egy amerikai szögletnél.

Az összecsapás után Altidore elmondta, barátnője teljesen kiakadt, látván, mit csináltak vele a meccsen. Persze nem kifejezetten az volt a baja, hogy esetlegesen fájdalmat okozott neki az ellenfél, sokkal inkább az, hogy a világon egyedül csak ő harapdálhatja vagy csipkedheti az amerikai válogatott játékosát.

„ A csajom teljesen ki van bukva. Valamiért rám is, de inkább Romeróra. Ő az a típus, aki úgy gondolkodik, hogy <csak én haraphatom, csak én birizgálhatom a mellbimbóját>” – nyilatkozta egyébként vigyorogva Altidore.

Az elődöntőben az amerikaiak Costa Ricával mérkőznek. A védők már előre retteghetnek Altidore barátnőjének haragjától.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak