Musorujsag
Élő Eredmények

Vandoorne vándorbot nélkül

Vandoorne vándorbot nélkül

Motorsport
A belga a Motorsport oldalán írt néhány sort a jövőjét illetően.

Stoffel Vandoorne-t egy egészen magabiztos és kemény személyiségnek ismertük meg a 2017-es szezon előtt. Aztán, amikor a barcelonai teszten először láttuk meg őt a McLaren teljes értékű versenyzőjeként az első tesztnapját követő értékelő sajtótájékoztatón, már más benyomást tett ránk.

Egyfajta ijedt tinédzser arcot vágott, aki valamiért bűnhődni kényszerül, de nem tudja, hogy mit szabad elmondania, és mit lenne jobb megtartania magában.

Motor Racing - Formula One Testing - Test One - Day 2 -  Barcelona, Spain Vandoorne a félresikerült tesztek utáni nyiltakozat közben

Mostanra persze mintha már kissé rendeződni látszana a belga lelki állapota, amit persze nem tükröz márkatársa, Fernando Alonso elleni csatája, de tény, hogy mára már jobban tudja kezelni a nehéz helyzeteket.

Vandoorne ezúttal a Motorsport oldalán vezetett részlegében írt néhány sort arról, hogyan látja a jövőjét. Ami már biztos, ő nem lesz részese az átigazolási folyamatnak.

Stoffel Vandoorne (Fotó: XPB) Stoffel Vandoorne (Fotó: XPB)

„Hosszú távú szerződésem van a McLarennel, és a dolgok elég jól mennek” – írja a 25 éves versenyző, aki a múlt hétvégén igen közel került ahhoz, hogy 2016-os beugrása után ismét pontot szerezzen. „Nem látok semmi olyan problémát a jövő évet tekintve, ami akadályozná, hogy a csapatban maradhassak. A McLarennél akarok maradni, és keményen dolgozom a mérnökökkel és a csapattal, hogy együtt építsük a jövőt” – jelentette ki Vandoorne, aki lélekben már a következő, vagyis a Magyar Nagydíjra készül.

„Budapest egy újabb lehetőség lesz arra, hogy pontot szerezzünk. A pálya olyan, mint Monaco, csak falak nélkül. Vagyis sok kanyar van, amihez jó kasztni és leszorítóerő szükséges. Ezért úgy gondolom, itt egy kicsit versenyképesebbek lehetünk.”

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak