Musorujsag
Élő Eredmények

Kezdőként mutatkozott be a Málaga felnőtt csapatában Tajti Mátyás

Kezdőként mutatkozott be a Málaga felnőtt csapatában Tajti Mátyás

m4sport.hu
Először ölthette magára a spanyol élvonalbeli bajnokságban érdekelt Málaga felnőtt labdarúgócsapatának mezét Tajti Mátyás, aki 2014 óta légióskodik.

Tajti Mátyásnak szemtelenül fiatalon adódott meg a lehetőség, hogy pályára léphessen egy spanyol első osztályú együttes felnőtt csapatában. A magyar középpályás három hete ünnepelte 19. születésnapját, és ajándék sem maradt el, csak egy kicsit megkésett.

A Németországban edzőtáborozó Málaga a Schauinsland Reisen Kupa keretében a Duisburggal játszott 45 perces találkozót. Tajti Mátyás 30-as mezszámmal a kezdőben futhatott ki a pályára a végül számára és csapata számára 1–0-ás vereséggel zárult találkozón.

A felkészülési tornát az Aston Villa nyerte, a Hertha a második, a Duisburg a harmadik, a Málaga a negyedik helyen zárt.

A középpályás poszton bevethető labdarúgó a Puskás Akadémiában nevelkedett, majd 2014-től tavaly nyárig a Barcelona utánpótlásában folytatta pályafutását, ahonnan a Málagához igazolt. Új együttesében egy év elég volt neki, hogy felkerüljön a felnőttek közé. Tajti Mátyás a felkészülést már a nagyokkal kezdhette, most pedig élesben is bevetették.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak