Vettel 360 fokos video

Jó kis móka ez a 360 fokos kamera, pláne, ha versenyautóra szerelik. Igaz, az alábbi videóban nem lesznek nagy felfedezések, de mindenképpen érdekes így a Ferrari tején ülve „szertenézni”, miközben a négyszeres világbajnok a sofőrünk.

 A VIDEÓ ITT ELÉRHETŐ!

2017-08-12 - 09:07
forrás: BBC Newsround
Papirzsepit előkészíteni, könnycsatornákat szabadon hagyni... start!

332-szer állt rajthoz a Forma-1-ben a legkeményebb ellenfelekkel harcolva, de nemrég elsírta magát egy GT autó anyósülésében ücsörögve.

Na, persze, hiszen mint apuka ült ott, a vezető ülést pedig mindösszesen 15 éves fia, Eduardo foglalta el, hogy megmutassa édesapjának, hogyan kezel egy ilyen fenevadat.

Édesapák, édesanyák, papirzsepit előkészíteni, könnycsatornákat szabadon hagyni… start!

2017-08-11 - 12:44
forrás: F1.com
Robert Kubica rövid videós karrierfeldolgozása.

Egy kis összeállításban mutatta be az F1.com Robert „Ironman” Kubica F1-es karrierének csúcs és mélypontjait. Kiemelve természetesen a 2007-es hatalmas balesetét Kanadában, de megemlítve magyarországi debütálását is, ami akár pontokkal is végződhetett volna, ha a végén nem meszelik el a bírák a mérlegelésnél a könnyű autója miatt. És persze benne az első pole, az első győzelem, no meg a múltheti hungaroringi tesz!

Íme, tessék hát nézni, mi múlt – pláne, hogy talán jövője is lesz?

(Az F1.com annyira nem engedékeny, hogy csak úgy lejátsszuk itt a videót, de a Youtube-ra való átkattintás után ( Megtekintés a Youtube-on )már indul is a karriertörténet-feldolgozás)

2017-08-07 - 17:22
forrás: Red Bull
Így indultak útnak Ricciardóék:

A nyár már javában tombol, az F1-es mezőny viszont csak a múlt héten indult „vakációzni”. Ha nem is éppen úgy, ahogyan azt a Red Bull humoros videóján láthatjuk, ezt a néhány percet mindenképpen érdemes végignézi! Így indultak útnak Ricciardóék:

Max Verstappen nyaralni ment (Kép: Red Bull)

Max Verstappen nyaralni ment (Kép: Red Bull)

Sean Bull dizájn-géniusz minden egyes Ferrari festést ráhúzott az idei autóra.
Minden F1-es Ferrari festése egyetlen autón - (Sean Bull)

Minden F1-es Ferrari festése egyetlen autón – (Sean Bull)

70 éve már, hogy az első Ferrari névvel ellátott autó kigördült a garázsból, ami után három évvel már ott voltak az induló versenysorozat, a Forma-1 rajtrácsán is. A jubileum alkalmából Sean Bull dizájn-géniusz elkészített egy csodás kis grafikai csomagot, mely az összes F1-es ferraris festést tartalmazza, ám mindet egyetlen autóra húzva, az ideire.

Nézzétek csak ezt az  videót, és persze nem szabad kihagyni a teljes képgalériát sem, merthogy mindegyik alkotás letölthető. Háttérképnek sem utolsó! Ugye?

A Magyar Nagydíj eseményeinek videós, rendezői változata.

rendezoivaltozat

Csak ilyenkor, amikor egy jól összevágott, és számos kamerával, számos helyen forgatott anyagot látsz, érzed igazán, hogy mennyire is pezseg ez az egész Forma-1-es hétvége. Ha csak leülsz a pálya egyik szegletébe, és onnan nézel szerteszét, nem láthatod, ami a Paddocban történik. Ha a Paddockban vagy, lemaradsz mindenről, ami a pályán folyik, arról meg pláne, ami a Fan Zone-ban. Talán nem lenne rossz egy hétvégét olykor több helyről végignézni. Ott lenni, amikor érkeznek a versenyzők, de látni azt is, ahogy épp forgatnak a stábok a pályán. Aztán ott lenni a rajtnál a lelátón, a rajt utáni első kanyarban, majd a másodikban pályabíróként, figyelni, ahogy a két Red Bull összeütközik, vagy ahogy Alonso előzi Sainzot. De a rajtrácsra sem lenne rossz kimenni, látni a hírességeket, a feszültséget a kedvenc arcán. Sajnos így egyben ez lehetetlen, de minden másra ott van az F1 Director’s Cut!

Vagyis, hogy INKÁBB ITT, mert itt elérhető az a bizonyos rendezői változata a mi kis versenyünknek. 

2017-08-04 - 18:10
forrás: F1.com
Ülj be a vezetőfülkébe, és nézd végig onnan a Magyar GP legérdekesebb eseményeit.

Max Verstappen belerongyol Daniel Ricciardo autojaba

Olyan közhelyesnek tűnik, hogy az F1.com-tól a „legjobb belső kamerás felvételek” címet kapja, de az a helyzet, hogy valóban a legjobbakat teszik fel. Ráadásul általuk sokkal mélyebb betekintést nyerünk egy-egy eseménybe.

Például a Hülkenberg-Grosjean akció, majd Magnussen reakció s még majd Hülkenberg-Magnussen-re-akció…

Vagy az Alonso-Sainz tülekedés és idősb. spanyol felülemelkedés

De említhetjük az utolsó kör utolsó kanyar eseményeit is, amit levezetésnek szántak, és jó is annak, mint ahogy az az 50 fps is jót tesz a szemnek.

Nézzétek csak – EZ AZ ÚT VEZET a Magyar Nagydíj legjobb belsőkamerás videóihoz!

Pontverseny
1.
Sebastian VettelFerrari
202
2.
Lewis HamiltonMercedes
188
3.
Valtteri BottasMercedes
169
4.
Daniel RicciardoRed Bull
117
5.
Kimi RäikkönenFerrari
116
6.
Max VerstappenRed Bull
67
7.
Sergio PérezForce India
56
8.
Esteban OconForce India
45
9.
Carlos SainzToro Rosso
35
10.
Nico HülkenbergRenault
26