Musorujsag
Élő Eredmények

A Liverpool legendája gyerekkori képpel köszöntötte az új kedvencet

A Liverpool legendája gyerekkori képpel köszöntötte az új kedvencet

m4sport.hu
Jamie Carragher rögtön a Hoffenheim elleni meccs után megmutatta, mitől olyan jó játékos Alexander-Arnold.

A Liverpool labdarúgócsapata idegenben 2-1-re nyert a Hoffenheim ellen a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének első meccsén. A párharc továbbjutója a BL-főtábláján, a vesztes az Európa Liga csoportkörében folytathatja.

Az angolok vezető találatát a csapat 18 esztendős védője, Trent Alexander-Arnold szerezte, aki az elsőszámú jobbhátvéd, Clyne sérülése miatt kapott helyet a kezdőben. Ez volt az első meccse a legrangosabb európai kupasorozatban és sikerül egy gyönyörű szabadrúgásgóllal beköszönnie.

A meccs után a klub legendás hátvédje, Jamie Carragher Twitter-oldalán osztott meg egy képet, melyen ő látható a fiatal Alexander-Arnolddal.

jimy

A kép még 2009 szeptemberében, egy Leeds elleni Ligakupa-meccs előtt készült, amikor az akkor még csak 10 esztendős kisfiú játékos kísérő volt és épp az akkori csapatkapitány Carragher mellé osztották be. Azt a meccset egyébként a Pool nyerte 1-0-ra N’gog találatával.

Az eset érdekessége, hogy a szabadrúgásokat ilyen távolságról többnyire Coutinho végzi el a Poolnál, hasonló hatékonysággal. A Barcelona által körüludvarolt brazil középpályás ezúttal azonban nem volt ott a pályán, de így is meglepetés volt, hogy Alexander-Arnold végezte el a szabadrúgást.

További tartalmak