Musorujsag
Élő Eredmények

C. Ronaldo kiakadt a „túlzó és nevetséges” döntésen

m4sport.hu
Cristiano Ronaldo nem viselte túl jól, hogy helyben hagyták öt mérkőzésre szóló eltiltását, az Instagramon reagált a döntésre.

CR-t még a Barcelona ellen 3–1-re megnyert spanyol Szuperkupa-döntő első felvonásán állították ki. Színészkedésért kapta meg második sárga lapját, dühében pedig meglökte a játékvezetőt, ezért kapott ötmeccses eltiltást. A Real Madrid fellebbezett, de a döntést nem tudták megváltoztatni.

Ronaldo szerint túlzás az öt mérkőzés (fotó: EPA/Toni Albir)

Cristiano Ronaldo szerdán reagált a fejleményekre.

„Képtelenség higgadtnak maradni egy ilyen döntés után. Az öt mérkőzés túlzó és nevetséges, hadjárat zajlik ellenem. A csapattársaimnak és a szurkolóknak köszönöm a támogatást” – írta Instagram-oldalán a Real Madrid sztárja, akit akár 12 mérkőzésre is eltilthattak volna. Végül a Szuperkupa-döntő visszavágóján és a spanyol bajnokság első négy fordulójában nem lehet pályán klubjában. Legközelebb a portugál válogatottban láthatjuk futballozni, Feröer és Magyarország ellen augusztus végén, illetve szeptember elején.

Cristiano Ronaldo kiállítása:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo nélkül csak győzhet a Real
Az elmúlt idényben összesen kilenc bajnokiról hiányzott Cristiano Ronaldo a Real Madridból. Az eredmények azt mutatják, az ellenfelek jobban retteghetnek a nélküle felálló Királyiaktól, mint ha első számú gólvágójuk is a pályán lenne.
Külföldi futball