Musorujsag
Élő Eredmények

A szerbek ellen ünnepelnek a szolnoki pólósok

MTI
Szeptember 2-án az olimpiai bajnok szerb válogatott ellen játszik gálamérkőzést a Bajnokok Ligája-győztes Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabdacsapata.

A klub csütörtöki közleménye szerint ezzel a találkozóval szeretnék hazai környezetben is megünnepelni, hogy a Tisza-parti együttes megnyerte a legrangosabb európai trófeát, ugyanis tavasszal a budapesti Duna Arénában hódította el a kupát.

A gálamérkőzésen a szolnokiak a BL-győztes összeállításban ugranak medencébe, azaz a már távozott Varga Dénes és Vámos Márton őket erősíti majd. A találkozó érdekessége, hogy a szerb válogatottból Andrija Prlainovic és Milan Aleksic is Szolnokon légióskodik, a tervek szerint ők egy-egy félidőt játszanak majd mindkét csapatban.

A különleges mérkőzésre a belépés ingyenes, a szolnoki Vízilabda Arénában 1100 néző szurkolhat majd élőben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Örömvízilabdával aranyérmes a Millennium
Esélyt sem adott ellenfelének a Kemény Dénes által irányított, háromszoros, kétszeres és egyszeres olimpiai bajnokokat felsorakoztató Millennium, amely látványos és gólerős vízilabdát bemutatva 16–3-ra legyőzte az orosz Szentpétervárt a margitszigeti masters vízilabda-világbajnokság döntőjében.
Sportok