Musorujsag
Élő Eredmények

Rendkívüli az érdeklődés a lettek és a portugálok elleni meccsre

M1/m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 31-én Lettország, szeptember 3-án pedig Portugália ellen lép pályára világbajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában.

Az M1 Ma Este című műsorának vendége volt Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője, aki elárulta, mindkét selejtezőt óriási érdeklődés előzi meg. A portugálok elleni összecsapásra néhány óra leforgása alatt elfogytak a jegyek, a lettek elleni mérkőzésre pedig még háromezer belépő vár gazdára.

Bernd Storck szövetségi kapitány eddig 13 külföldön játszó labdarúgónak küldött meghívót. Az OTP Bank Ligában szereplő játékosoknak a 6. fordulót követően fogja jelezni, kire számít a válogatott keretben.

Sipos Jenő szót ejtett a klubok anyagi helyzetéről, kiemelten foglalkozva a Diósgyőr csapatával, majd azt is elárulta, hogy az MLSZ és a Ferencváros labdarúgócsapatának viszonya kiváló.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Macedón szélsővel erősített az Újpest
Újabb játékost igazoltak a lila-fehérek, a macedón származású balszélső, Remzifaik Selmani a fővárosiak idei tizennegyedik szerzeménye - jelentette be hivatalos oldalán a klub.
Magyar futball