Musorujsag
Élő Eredmények

Thomas Doll: Jelenleg nem tudunk káprázatos labdarúgást bemutatni

Thomas Doll: Jelenleg nem tudunk káprázatos labdarúgást bemutatni

m4sport.hu/M4 Sport
Nincsen parádés formában a csapat, ismerte el a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll az M4 Sportnak a Haladás elleni győztes bajnokit követően, de azt kiemelte, morálisan komoly tartása van az együttesnek. Böde Dániel abban bízik, a csapatnál végre átszakad a gát, míg a szombathelyiek trénere, Mészöly Géza fájlalja, hogy csapata nem tanul a saját hibáiból.

A Ferencváros 2–0-ra legyőzte a Haladást a Groupama Arénában, ahol a csapat vezetőedzője, Thomas Doll úgy is úgy látta, nem játszott valami szemet gyönyörködtetően az együttese, a jelenlegi helyzetükben inkább a három pontnak örülnek: „Jelenleg nem tudunk káprázatos labdarúgást bemutatni. Rengeteg a sérült játékos és sok a kérdőjel. A legfontosabb ma az volt, hogy a csapat nagy morális tartásról tett tanúbizonyságot. Egymásért dolgozott az együttes minden tagja. Örülünk a győzelemnek.”

A Fradi második gólját szerző Böde Dániel nem tagadta, a rossz bajnoki rajt miatt volt feszültség a csapatban, amely a győzelemnek köszönhetően reményei szerint elillan majd: „Nem játszottunk jól, de fegyelmezett volt a csapat, hátul lehoztuk nullára a meccset. Nagyon kellett már a győzelem, mert nem úgy jöttek az eredmények. Nagyon rosszul kezdtük a bajnokságot ,ezért a meccs előtt mindenkiben volt egy kis feszültség. Bízom azonban abban, hogy ez a mai győzelem átszakított egy gátat mindenkinél és innentől a jobbik arcunkat fogjuk mutatni.”

Mészöly Géza, a Haladás trénere a meccset kövezően azért volt csalódott, mert együttese nem tanul a hibáiból: „Megint gyermeteg hibából kaptuk az első gólt. A Ferencváros második találatáig aztán voltak lehetőségeink. Az első félidőben három olyan lövésünk is volt a tizenhatoson belülről, ahonnan már csak a kaput kellene eltalálni. Ott vissza tudtunk volna jönni a meccsbe. Sajnos ez nem történt meg. Nagy csalódás a számomra, hogy nem használtuk ki azt a lehetőséget, hogy a mai napon meg tudtuk volna szorítani a Ferencvárost.”

További tartalmak