Musorujsag
Élő Eredmények

Időben jött a pofon Mezőkövesden

M4 Sport/m4sport.hu
Három forduló óta nyeretlen a Mezőkövesd, amely ráadásul a legtöbb gólt kapta eddig a bajnokságban, ennek ellenére mind Cseri Tamás, mind Radványi Miklós pozitívan értékeli a szezonkezdetet.

„Titkon bíztunk benne, hogy jól kezdjük majd a szezont, és ez sikerült is” – véli Cseri Tamás annak ellenére, hogy a Ferencváros ellen egy komoly pofonba szaladtak bele, és a Videoton ellen is szerettek volna pontot, pontokat szerezni.

„Két győztes mérkőzés után játszottunk a Ferencváros ellen. Úgy gondolom, pár játékosomat elvitte a hév. A pofon nagyon jókor jött” – értékelte tömören az 5–0-ás meccset Radványi Miklós a pénteki Játékoskijáróban. A vezetőedző szerint a Vidi ellen már érettebben játszottak, jobban mutatott a csapat, a Vasas ellen pedig már minden a helyére került.

Radványi azt is fontosnak tartja, hogy játékosai hisznek magukban, végigküzdik a meccseket, ennek is tulajdonítja, hogy jönnek az eredmények. A szakember minden meccsen nyerni szeretne, így lesz ez a Kispest ellen is, bár a Honvéd erejét ismerve döntetlen esetén sem veszi a labdarúgók fejét.

A Mezőkövesd–Honvéd bajnokit kizárólag az m4sport.hu-n láthatják élőben szombaton 18 órától.

További tartalmak