Musorujsag
Élő Eredmények

Magyar érmek az asztalitenisz World Tour bulgáriai versenyén

Magyar érmek az asztalitenisz World Tour bulgáriai versenyén

MTI
Póta Georgina és a svéd Matilda Ekholm párosa ezüstérmes lett a nők versenyében a bulgáriai Panagjuristében rendezett asztalitenisz World Tour-versenyen. A férfiaknál az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős harmadikként zárt.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója alapján a magyar éremszerzés már csütörtökön biztossá vált, hiszen a női párosoknál Pergel Szandra és Póta egymás ellen lépett asztalhoz a legjobb nyolc között, előbbi a lengyel Kinga Stefanska oldalán. Az esélyek egyértelműen Pótáék mellett szóltak, akik 3-0-s győzelemmel érvényesítették is a papírformát.

Az elődöntőben két indiai játékos, Manika Batra és Mouma Das várt a második helyen kiemelt magyar, svéd duóra, itt 3-1-re diadalmaskodtak, majd a vasárnapi fináléban a japán Isikava Kaszumi és Ito Mima volt az ellenfelük, velük azonban már nem bírtak, 3-1 lett „oda” – a nemzetközi szövetség honlapja szerint.

Az Ecseki, Szudi kettős a negyeddöntőben a belga Robin Devos, Cédric Nuytinck párost verte meg 3-0-ra, s a finálétól sem volt távol, a legjobb négy között ugyanis csak döntő szettben maradt alul az első kiemelt, végső győztes japán Ueda Dzsin, Josimura Maharu duóval szemben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Magyar bronzérem az ifjúsági asztalitenisz-Eb-n
A portugáliai Guimaresben rendezett ifjúsági és serdülő asztalitenisz-Európa-bajnokság ifjúsági fiú páros számában a DVTK-Volán asztaliteniszezője, Molnár István Patrik Andrei Putuntica moldáv partnerével az oldalán bronzérmet szerzett.
Asztalitenisz
Magyar Eb-arany a fiatal asztaliteniszezőknél
Harasztovich Fanni a bolgár Maria Jovkovával megnyerte az ifjúsági párosversenyt a portugáliai Guimaraesben rendezett utánpótlás asztalitenisz Európa-bajnokságon, míg Molnár István, illetve a Juhász Patrik–Nagy Norbert duó bronzérmes lett, szintén párosban, ugyanebben a korosztályban.
Asztalitenisz