Musorujsag
Élő Eredmények

Knoch Viktor váltóban indulhat a budapesti vk-n

MTI
A bokasérüléssel bajlódó Knoch Viktor valószínűleg indul jövő héten a rövidpályás gyorskorcsolyázók első, budapesti olimpiai kvalifikációs világkupaversenyén.

„Fájdogál még a bokám, de három hete gyakorlatilag teljes intenzitással edzek, így váltóban valószínűleg elindulok” – mondta az MTI-nek a 27 éves sportoló, aki negyedik téli olimpiájára készül.

A stafétával 2015-ben világbajnoki ezüst-, idén pedig bronzérmes Knoch még nyáron, az olaszországi edzőtáborban sérült meg.

A BOK Csarnokban jövő csütörtöktől vasárnapig rendezik a rövidpályás gyorskorcsolyázók négyállomásos olimpiai kvalifikációs vk-sorozatának első versenyét. A váltóknál a legjobb nyolc jut kvótához a februári, phjongcshangi téli játékokra.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A kvalifikáció a minimum, a cél az aranyérem a téli olimpián
Szeptember 28-án rajtol a 2018-as téli olimpia első rövidpályás gyorskorcsolya kvalifikációs világkupa-versenye Budapesten. Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke szerint minden esély megvan arra, hogy Magyarország megszerezze első aranyérmét a téli olimpiák történetében.
Sportok