Musorujsag
Élő Eredmények

Thomas Doll folytatná a tradíciót a Magyar Kupában

fradi.hu/m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Ferencváros a többi élvonalbeli csapattal egyetemben becsatlakozik a Magyar Kupa küzdelmeibe és kedd délután 15 órás kezdettel pályára lép a Dunaharaszti MTK vendégeként. Az összecsapásról, a kupasorozatról és elvárásokról Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője nyilatkozott a fradi.hu-nak.
Thomas Doll, a Ferencváros német vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencváros - Vasas mérkőzésen a Groupama Arénában 2017. szeptember 9-én. MTI Fotó: Kovács Tamás Thomas Doll szerint folytatniuk kell a tradíciót a Magyar Kupában
(MTI Fotó: Kovács Tamás)

A Fradi egymás után háromszor hódította el a Magyar Kupát és a német szakember szerint folytatniuk kell a tradíciót.

Thomas Doll szerint nem szabad lebecsülni ellenfelüket és stabil játékot vár csapatától: „Angolos hét vár ránk, hiszen a szombati bajnoki után, kedden kupamérkőzést játszunk. Ez a mérkőzés segít abban, hogy csapatként továbbfejlődjünk, és az új játékosok integrálásában is fontos szerepet tölthet be a találkozó. Viszont az ellenfél nagyon motiváltan lép majd ellenünk pályára, nekünk pedig folytatnunk kell a tradíciónkat a Magyar Kupában, hiszen háromszor nyertük meg egymás után a trófeát. Éppen ezért nem szabad fél vállról venni a mérkőzést, sem arrogánsan, mivel profi hozzáállással továbbjuthatunk a következő körbe. Szeretném, hogy még jobban összeszokjon a csapat, többen is lehetőséget kaptak az elmúlt időben, és voltak, akik jól használták ki az alkalmakat. Úgy gondolom, a kupamérkőzés nem feltétlenül egy teszt: a legfontosabb az, hogy továbbjussunk és stabil játékot mutassunk.”

A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti szeptember 19-én, kedden, 14 óra 45 perces kezdettel.

A Magyar Kupa teljes sorsolását ide kattintva tekintheti meg.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek