Musorujsag
Élő Eredmények

Próbaideje utolsó napján távozott az Újpest kapusedzője

Próbaideje utolsó napján távozott az Újpest kapusedzője

ujpestfc.hu/m4sport.hu
Rabóczki Balázs 2017. június 20-án kapusedzőként csatlakozott az OTP Bank Ligában szereplő Újpest együtteséhez, azonban próbaideje utolsó napján nehéz döntést hozott és távozott a lila-fehérektől.

A próbaidőm utolsó napján meg kellett hoznom ezt a döntést, de az okokat szeretném megtartani magamnak” – nyilatkozott Rabóczki a klub honlapjának, majd a sorsnak mondott köszönetet, hogy 39 esztendősen az Újpest-család részese lehetett.

„Szerettem az újpesti kapusokkal dolgozni, és úgy gondolom, hogy Filip Pajovic lassan az NB I. legjobb kapusa lesz, ez egyfajta visszajelzése is a munkámnak. Érzéseim alapján biztos vagyok benne, hogy barátokra is leltem a klubnál, akikkel a későbbiekben örömmel fogunk egymás szemébe nézni találkozásunkkor. Végezetül a klubnak minden jót, a szurkolóknak pedig kitartást kívánok” – mondta a 2003-ban és 2004-ben az FC Köbenhavn csapatával dán bajnok hálóőr, aki a jövőben folytatja kapusiskolája működését.

Az Újpest új kapusedzőjének kiléte egyelőre nem ismert.

Borítókép: Rabóczki Balázs (Fotó: ujpestfc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Thomas Doll folytatná a tradíciót a Magyar Kupában
Az OTP Bank Ligában szereplő Ferencváros a többi élvonalbeli csapattal egyetemben becsatlakozik a Magyar Kupa küzdelmeibe és kedd délután 15 órás kezdettel pályára lép a Dunaharaszti MTK vendégeként. Az összecsapásról, a kupasorozatról és elvárásokról Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője nyilatkozott a fradi.hu-nak.
Magyar futball
Bódog: Jövő héttől legyen bunkerfoci?
A Pakstól elszenvedett vereség után a Diósgyőr edzője úgy vélte, a játékkal és a hozzáállással nem volt probléma, de véleménye szerint mellékszereplők befolyásolják a csapat mérkőzéseit.
Magyar futball