Musorujsag
Élő Eredmények

A Chelsea edzője elmondta, kihez lenne hajlandó adni lányát

A Chelsea edzője elmondta, kihez lenne hajlandó adni lányát

m4sport.hu/Sport Bible
Hosszú huzavona után végül sikerült eladni Diego Costát, aki közel sem tartozott a Chelsea menedzserének, Antonio Conténak kedvencei közé. Ugyanakkor már korábban gondoskodott a spanyol pótlásáról, egy másik hispán által, aki remekül – és ami még ennél is fontosabb, gólokkal – kezdte az idényt London nyugati részén.

Álvaro Morata eddig háromszor zörgette meg az ellenfelek hálóit a Premier League-ben, az olasz mester elégedett teljesítményével.

„Kedvelem őt, mert egy kész játékos, aki folyamatosan olyan helyzetbe került, hogy bizonyítania kellett taktikai, fizikai és technikai kvalitásait. Nagyon eltökélt és mindig fantasztikus a hozzáállása” – beszélt nyári szerzeményéről Conte.

Mindezek mellett az olasz mester Morata egy másik tulajdonságára is felhívta a figyelmet.

„Ő egy nagyon udvarias játékos, ezt is szeretem benne, amellett, hogy jó befejező csatár. Minden pillanatban érzi a kaput. Nagyon jó ebben és mindig előre érzékeli, hogy hova kell helyezkednie, mintha tudná, merre megy a labda” – nyilatkozta a Telegraphnak a Kékek menedzsere.

Hogy mennyire is udvarias a spanyol?

„Ő egy jó srác. Úgy értem, ha van egy lányod, akkor egy ilyen fickót képzelsz el neki férjnek. Tényleg nagyon jó srác, talpig úriember” – áradozott Moratáról Conte, akinek valóban van egy lánya, Vittoria.

Antonio Conte flelesége és kislánya, Vittoria Antonio Conte flelesége és kislánya, Vittoria

Két bökkenő is van a sztoriban. Vittoria még elég fiatalka, mindössze 9 éves. Ráadásul nehéz elmenni a tény mellett, hogy Álvaro Moratának éppen nyáron volt az esküvője, a gyönyörű modellel, Alice Campellóval kötötte össze életét.

Álvaro Morata és Alice Campello Álvaro Morata és Alice Campello

Persze, az élet tele van meglepetésekkel.

További tartalmak