Musorujsag
Élő Eredmények

Détárit idézte Varga Roland DVTK elleni találata

M4 Sport/m4sport.hu/youtube.com
Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a Ferencváros 2–0-ra legyőzte a Diósgyőr együttesét a Groupama Arénában. A mérkőzés első, szépségdíjas találatát Varga Roland, a zöld-fehérek csatára szerezte a 63. percben.

Varga egy szabálytalanságot követően állt oda a szabadrúgás elvégzéséhez, majd kiszorított szögből egyből kapura tekert. Arról lehetne vitatkozni, hogy Varga Rolandé, vagy Tőzsér Dánielé a forduló legszebb gólja, de kétségkívül mindkettő szemet gyönyörködtető.

A Fradi támadója kísértetiesen hasonló gólt szerzett, mint Détári Lajos 1987-ben a Népstadionban. Détári ugyanabból szögből tekerte kapura a labdát a lengyelek elleni Eb-selejtezőn, mint Varga a DVTK ellen, igaz az a lövés a hosszú kapufánál talált utat a hálóba. A mérkőzés akkor Magyarország 5–3-as sikerével zárult.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nem bírt egymással a Videoton és a Honvéd
A tavalyi ezüstérmes, most listavezető Videoton és a bajnok Honvéd 1–1-es döntetlent játszott szombaton, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának zárómérkőzésén.
Magyar futball
A Puskás Akadémia ellen folytatta menetelését a DVSC
A DVSC végig jobban futballozva, 3–0-ra legyőzte a Puskás Akadámia együttesét az OTP Bank Liga 10. fordulójának szombati mérkőzésén, a hazaiak teljesítményére Tőzsér Dániel hajrában szerzett bombagólja tette fel a koronát.
Magyar futball