Musorujsag
Élő Eredmények

Máté Csaba jogtalan büntetőről, Pintér Attila igazságos ikszről beszélt

Máté Csaba jogtalan büntetőről, Pintér Attila igazságos ikszről beszélt

m4sport.hu
A Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában, melyről Pintér Attila úgy véli, igazságos eredmény született. A felcsútiak büntetőből lőtt egyenlítő gólját egy véleményes szituáció előzte meg, melyről Böde Dániel mellett a zöld-fehérek másodedzője, Máté Csaba is beszélt.

„Mindig elégedetlen vagyok, hiszen három pontot szeretnénk szerezni – mondta a Puskás Akadémia edzője, Pintér Attila, aki úgy véli, nagyon jó mérkőzést játszottak, igazságos döntetlen született. Hozzátette, a mérkőzésben soha nincs igazság.

A Puskás Akadémia vitatható büntetővel egyenlített a találkozó 84. percében, ez után reklamálásért elküldték a kispadról a zöld-fehérek edzőjét, Thomas Dollt. A német szakember helyett másodedzője, Máté Csaba nyilatkozott az M4 Sportnak.

„Nem a tizenegyessel szeretném kezdeni, hiszen volt lehetőségünk arra, hogy lezárjuk a meccset és gólokat lőjünk – mondta az összecsapás után Máté. – A büntetővel az volt a problémánk, hogy nem éreztük a következetességet, mert előtte nagyon jól engedte a test-test elleni játékot a játékvezető. Olyan párharc volt, amelyből számtalan előfordul egy mérkőzésen.” Hozzátette, sokkal fájdalmasabb, hogy előtte kettő perccel valószínűleg kihúzták Botka Endre lábát a tizenhatoson belül, azért azonban elmaradt a büntető.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek