Musorujsag
Élő Eredmények

Ökölharc helyett csókcsata a női öklözők sajtótájékoztatóján

Ökölharc helyett csókcsata a női öklözők sajtótájékoztatóján

youtube.com/m4sport.hu
Világbajnoki címmérkőzésre készül szombaton Mikaela Lauren és Cecilia Braekhus a norvég Stokke városában. A két ökölvívó hölgy a hétfői sajtótájékoztatón találkozott.

A két nő a bokszolók sajtótájékoztatóján megszokottan farkasszemet nézett egymással, azonban a svéd Lauren megtörte a „csendet” és megcsókolta ellenfelét.

Braekhus először egy pofonnal jutalmazta a megmozdulást, majd néhány másodpercig értetlenül fogadta a történteket, aztán elmosolyodott.

A svéd öklöző nevetett az eseten, a kolumbiai azonban később azt nyilatkozta: „nekem egy ideig nem sikerült”.

Laurennek nem ez volt az első ilyen esete, 2013-ban Christina Hammernek adott egy cuppanósat.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Egyelőre csak állja az ütéseket Rio Ferdinand
<a href="www.m4sport.hu/2017/09/19/profi-okolvivonak-all-az-angol-valogatott-es-az-mu-egykori-klasszisa/" target="_blank" rel="noopener">Korábban már írtunk róla</a>, hogy Rio Ferdinand, a Manchester United egykori betonhátvédje fejébe vette, 38 esztendősen profi bokszolónak áll és kesztyűs kézzel tér vissza a sport világába.
Külföldi futball
Veretlen riválissal néz szembe Szellő Imre
Novemberben újra Felix Promotion gálát rendeznek, ezúttal Salgótarjánban csapnak össze a profi bokszolók. A címmérkőzést a veretlen Szellő Imre vívja majd az ellen a Robert Hall Jr. ellen, aki a magyar ökölvívóhoz hasonlóan nem veszített még mérkőzést profi pályafutása alatt.
Ökölvívás