Musorujsag
Élő Eredmények

REAC-Vízművek BLSZ-csacsacsa az m4sport.hu-n

REAC-Vízművek BLSZ-csacsacsa az m4sport.hu-n

m4sport.hu
Pénteken este 19:30-tól a budapesti I. osztályból közvetíti meccset az m4sport.hu megyei focis sorozata: 19:30-tól a REAC-Vízművek találkozót közvetítjük. Horti Gábor beharangozója.

Akkor jártam utoljára a REAC pályán, amikor még Riporter Ákos volt a csapat hétfős köménymagjának epicentruma! Amikor még kapus Farkas Balázs röpködött a háló előtt! Amikor még a csapat az első osztályban tolódzkodott. Olykor sikeresen, olykor döbbenetet okozva, de ott mozogtak! A kis csapat nagy meglepetést okozott a legjobbak között!

Azóta sok nyeretlen szelvény lefolyt a kanálisba, a REAC meg kiesett mindenhonnét. Még a buszból is! Most nekiveselkedtek, alulról másznak felfelé, a BLSZ-bajnokságtól rajtolnak, a céljuk ismét az első osztály, a legfelső szint! Nagy meló lesz az biztos, ennek egyik munkanapját láthatják megtoldva egy különlegeséggel!

A megyei road show történetében első alkalommal villanyvilágítás mellett mutatkozik két fővárosi csapat! Jól bekezdett a REAC, eddig veretlenek, igaz két döntetlen ott párolog mutatóban, de rúgtak tiszteletre méltó és óvatosságra intő 38 gólt, cserébe ötöt kaptak kilenc forduló alatt. Teljesen új felállás a palotai vezetésben, amely nagy lendülettel támogatja a terv, az évenkénti osztályemelkedés megvalósulását!

A vendég Vízművek sportoló labdarúgói utoljára szeptemberben ihattak a győzelemre, mondjuk stílusosan vizet, ám azóta csendesen csepegnek a csapból, de a három pontot elzárták előlük!

Figyelem! Péntek este villanyos meccs az m4sport.hu-n! REAC-Vízművek BLSZ-csacsacsa! Ennél jobb fociprogram nincs a hosszú hétvége első estéjén!

További tartalmak