Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér Attila: Megint így elveszteni egy mérkőzést…

Pintér Attila: Megint így elveszteni egy mérkőzést…

m4sport.hu/M4 Sport
A Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila nem találta a szavakat csapata hibáira, melyek ismét vereséget eredményeztek, A Videoton mestere, marko Nikolic viszont elégedett volt együttesével, amely meglátása szerint az egyik legjobb meccsét játszotta a szezonban.

A Videoton 2–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát az OTP Bank Liga 13. fordulójában, de a fehérvári csapat nagyon megszenvedett a három pontért.

Juhász Roland a 88. percben fejjel volt eredményes, s mint a meccset követő nyilatkozatában elmondta, régen nem szerzett már gólt az NB I-ben, az MTK stadionjában meg külön édes számára a gól: “Adós voltam vele mindenkinek, nagyon készültem rá, örülök, hogy sikerült. Nagyon sokat gyakoroltunk. Az edző a mérkőzés előtt érezte, hogy pontrúgás után fogunk betalálni. Kicsit sokáig váratott magára, de összejött. Külön örülök, hogy ebben a stadionban sikerült gólt elérnem.”

A Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila kifakadt csapatára, hogy ismét figyelmetlenség miatt vesztettek pontokat: „Nagyon nehéz bármit is mondani, hogy higgadt maradjon az ember. Így elveszteni mérkőzést megint, hogy figyelmetlenek vagyunk… Ki vannak osztva az emberek, de három méterről lemaradnak. Az NB I-ben ez megengedhetetlen. Profi világban ilyen nincs. És most már meccsek óta így kapunk ki.”

A Videoton trénere, Marko Nikolic kifejezetten elégedett volt együttese játékával, de a bíró ténykedésével nem volt teljesen kibékülve: „Az egyik legjobb meccsünket játszottuk a szezonban. Az elsőtől az utolsóig uraltuk, irányítottuk a játékot. Sok lehetőséget kidolgoztunk, de nagyon megérdemeltük a győzelmet. Fontos három pontot szereztünk, de nincs sok időnk a keddi kupameccsig, azt követően pedig az Újpest otthonába látogatunk a bajnokságban. Gratulálok a játékosaimnak, mert taktikusan, jól és okosan játszottak az egész meccsen. Nem vesztették el a fejüket. Készültünk a pontrúgásokra, mert jók vagyunk benne. Talán minden csapat tart ezért tőlünk, mert a mostani szezonban talán a mai első találatunk volt a 10. gólunk rögzített játékhelyzetet követően. Nem könnyű így betalálni, de minden héten sokat gyakoroljuk.”

Danko Lazovics sárga lapot kapott a talákozón, amiért eltiltás vár rá, Nikolic viszont nem értett egyet a játékvezető döntésével: „Nem érdemelte meg a sárgát. Az utolsó percben ezért lapot adni… Ő egy nagyon fontos játékosunk, nehéz lesz nélküle.”

További tartalmak