Musorujsag
Élő Eredmények

Errefelé nem szabad a játékvezetőkről beszélni, de ez szégyen volt

Errefelé nem szabad a játékvezetőkről beszélni, de ez szégyen volt

M4 Sport/m4sport.hu
Erik van der Meer, a Honvéd edzője tisztában van a szabályokkal és azzal, mit szabad és mit nem. De nem érdekli, akkor is elmondja a véleményét.

A Budapest Honvéd 2–1-es vereséget szenvedett a Diósgyőrtől az elsőosztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A hazaiaknak Ugrai szerzett vezetést, majd a címvédő – Holender révén – a forduló góljával egyenlített. A folytatásban mindkét csapat előtt adódott helyzet, végül a borsodiak egy 94. percben megítélt büntetővel megszerezték a három pontot.

A hazaiak már a 78. percben is rúghattak egy tizenegyest, de akkor Ugrai próbálkozását Gróf kivédte. A találkozó után Erik van der Meer, a Honvéd szakvezetője ingerülten nyilatkozott. Véleménye szerint jó meccset játszottak, hatalmas küzdelemmel, de a játékvezető jelentős hibákat követett el. Kiemelte, szerinte egyik büntető sem volt jogos, amit befújtak csapata ellen.

„Errefelé nem szabad a játékvezetőkről beszélni, de úgy gondolom, ez ma szégyen volt” – mondta a korábbi korosztályos holland válogatott labdarúgó, aki a nyár óta irányítja a kispestieket, akik jelenleg az ötödik helyen állnak, kilenc ponttal lemaradva az éllovastól.

További tartalmak