•  

Nem emlékszik a vb-döntőre a kiütött német középpályás

Forrás: telesport.hu

Egyáltalán nem emlékszik a vb-döntő első félidejére Christoph Kramer, akit azért kellett lecserélni, mert egy ütközés után nem tudott teljesen magához térni.

A 23 éves középpályás életében először léphetett kezdőként pályára a Nationalefben, miután Sami Khedira a világbajnoki döntő előtti bemelegítésnél megsérült. Sok öröme azonban nem lehetett a meccsben: a 17. percben Ezequiel Garay és Kramer együtt indult egy labdára, és az argentin akkora lendülettel jött, hogy vállal szabályosan kiütötte a fiatal németet. Kramer elterült, a játék folytatódott, és az argentinok szóltak a németeknek, hogy rúgják ki a labdát, mivel egyik csapattársuk a földön fekszik.

Christoph Kramer - fotó: EPA/Ballesteros


Kramer ápolás után még visszatért a pályára, de negyedórával később kiderült, akkora ütést kapott, hogy nem tudja folytatni a játékot.

"Nem nagyon emlékszem a meccsre. Az első félidőből egyáltalán semmi nincs meg. Később azt hittem, hogy közvetlenül az ütközés után kiszálltam a játékból. Fogalmam sincs, hogyan mentem be az öltözőbe. Egyáltalán semmit nem tudok. A fejemben a meccs a második félidőtől kezdődik" - mondta a pórul járt Kramer az 1-0-ra megnyert finálé után.
statisztikák
1
0
1
szerzett gól
0
60
labdabirtoklás (%)
40
5
szöglet
3
10
lövés
10
7
kaput eltaláló lövés
2
2
sárga lap
2
0
kettős sárga lap
0
0
piros lap
0
20
elkövetett szabálytalanság
16
+ további adatok

Következő mérkőzés

  • Brazília
  • Hollandia
2014.07.12.
21:40

Friss hírek

Fotók