Musorujsag
Élő Eredmények

Kulcsjátékosa nélkül játszik elődöntőt a címvédő

MTI
Nem játszhat a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság pénteki elődöntőjében Suzana Lazovic, a címvédő montenegrói női kézilabda-válogatott játékosa.
Eszék, 2014. december 12.  A montenegrói Suzana Lazovic (j) és a francia Camille Ayglon a magyar-horvát közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság D csoportjában játszott Franciaország-Montenegró találkozón a horvátországi Eszéken 2014. december 12-én. Franciaország 24-20-ra győzött. (MTI/EPA/Georgi Licovszki) Eszék, 2014. december 12.
A montenegrói Suzana Lazovic (j) és a francia Camille Ayglon a magyar-horvát közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság D csoportjában játszott Franciaország-Montenegró találkozón a horvátországi Eszéken 2014. december 12-én. Franciaország 24-20-ra győzött. (MTI/EPA/Georgi Licovszki)

A torna honlapjának beszámolója szerint a 22 éves védőt egy mérkőzésre tiltotta el, valamint kétezer euróra megbüntette az Európai Kézilabda Szövetség, mert a svédek elleni középdöntős összecsapáson torkon ütötte ellenfelét, amiért piros lapot kapott.

A másik ágon az olimpiai bajnok norvégok a svédekkel találkoznak majd, míg az ötödik helyért a magyar válogatott 15.30 órától a franciákkal játszik a Papp László Sportarénában.

További tartalmak