Musorujsag
Élő Eredmények

Dárdai azt mondta, ha legyőzzük a finneket, marad

M1
Dárdai Pál maradhat a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - ezt jelenti a finnek elleni győzelem.

Erről Sallói István, a nemzeti csapat szakmai stábjának tagja beszélt az M1-en. Az utóbbi hetekben a német sajtóban többször is jelent meg olyan hír, hogy Dárdai Pál távozhat a válogatottól, miután hivatalosan is kinevezték vezetőedzőnek a Herthánál.

Sallói István szerint a kapitány neki azt mondta: ha a magyar válogatott győz a finnek ellen, akkor marad. „Nekem azt mondta, ha elárulhatok egy ilyen személyes titkot, hogy a jóisten kezében van az ő sorsa, ha nyerünk, akkor marad” – mondta a magyar labdarúgó-válogatott megfigyelője.

Vasárnap este egyébként a finnek menesztették Mixu Paatelainen szövetségi kapitányt, aki hat mérkőzésen csupán négy pontot szerzett a válogatottal, vagyis a magyarok elleni vereség volt az utolsó meccs, amelyen Paatelainen ült a finn kispadon. A finn szurkolók szombaton az egész meccsen kórusban követelték a 2011-ben kinevezett, 48 éves szakember távozását. Finnország hat fordulót követően négy pontjával ötödik helyen áll a magyar érdekeltségű, hatcsapatos csoportban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek