Kedvelem Zidane-t, de remélem megbukik Madridban

A barcelonai Aleix Vidal mindig nagy rajongója volt Zinedine Zidane-nak, de most mégis abban bízik, hogy a frissen kinevezett Real-tréner megbukik a spanyol fővárosban.

Zidane egy igazi hős a spanyol fővárosban, amit játékos pályafutása alatt alapozott meg 2001 és 2006 között, amikor bajnoki címeket és Bajnokok Ligáját is nyert a Real Madriddal. A 43 éves szakembert mindig nagy tisztelet övezte a spanyol fővárosban, azonban most már edzőként kell ismét csodát tennie. A bemutatkozása remekül sikerült, hiszen csapatával 5-0-ra győzött a Deportivo ellen a múlt heti fordulóban.

Aleix Vidal - Fotó: EPA Aleix Vidal - Fotó: EPAA barcelonai Vidal mindig is csodálta Zidane-t játékosként, de most azt szeretné, ha edzőként nem lenne olyan sikeres, mint amilyen sikeres volt játékosként.

"Valóban jól sikerült a bemutatkozása, de a címek a szezon végén dőlnek el. Remélem nem nyer egy trófeát sem" - monta Vidal, majd hozzátette, mindig is csodálta a franciát, de most nem kívánhat neki sok szerencsét.

Vidal a barcelonai bemutatkozása után úgy fogalmazott, úgy érzi rengeteget fejlődhet egy olyan csapatban, ahol a világ legjobbjaival,  köztük az ötszörös aranylabdás Leo Messivel játszhat együtt.