Musorujsag
Élő Eredmények

John Terry nem hisz a tündérmesékben

MTI/telegraph.co.uk
A Chelsea hétfői közleménye szerint a távozását vasárnap bejelentő John Terry mégis a klub labdarúgója maradhatna, a csapatkapitánynak várnia kellene az új, végleges menedzserre.

A 35 éves középhátvéd vasárnap elmondta, azért távozik a szezon végén, mert nem kínálták fel számára a szerződéshosszabbítás lehetőségét.
A londoni egyesület nyilatkozatában az áll, hogy nyitva hagyják az ajtót, ha Terry maradni akar. A közleményből kiderült: a két fél közti tárgyalások során felajánlották a hosszabbítást számára. A megbeszélések a múlt hónapban megszakadtak, de a vezetők most kezdeményezték a párbeszéd folytatását.

Mindeközben a The Telegraph című angol napilap arról ír, hogy Terrynek azt mondták a londoni klub vezetői, várja meg, ki lesz nyártól az új menedzser (Guus Hiddinket nyárig bízták meg), és azután tárgyaljanak a szerződése meghosszabbításáról. Terry erre úgy reagált, hogy nem hisz a tündérmesékben, és eddig, amikor szerződést hosszabbított, már januárban letárgyaltak mindent.

A 78-szoros angol válogatott futballista 14 évesen került a londoni klubhoz, a felnőtt együttesben 1998-ban mutatkozott be, 2004-ben csapatkapitány lett. A Chelsea-vel négy bajnoki címet, öt FA Kupát, három Ligakupát nyert, 2012-ben Bajnokok Ligája-, 2013-ban Európa Liga-győztes volt a Kékekkel.

 

További tartalmak