Hosszabbított a Szeged horvát átlövője

További kettő plusz egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Alen Blazevic, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának horvát válogatott játékosa.

"Ciro fontos eleme a csapatunknak, örülünk, hogy a következő években is a MOL-Pick Szegedet erősíti. A védekezésben kiemelkedően teljesít, ezt az idei szezon is bizonyítja, így nem volt kérdés, hogy szerettük volna őt megtartani" - idézte a klub honlapja Szögi Nándort, a csapat operatív igazgatóját.

MOL-Pick Szeged - Rhein-Neckar Löwen - Zubai Szabolcs, Alen Blazevic és Alexander Petersson - MTI Fotó: Illyés Tibor MOL-Pick Szeged - Rhein-Neckar Löwen - Zubai Szabolcs, Alen Blazevic és Alexander Petersson - MTI Fotó: Illyés Tibor"Nagyon boldog vagyok, hogy Szegeden maradhatok, és részese lehetek az itt zajló projektnek. Komoly elvárásaim vannak a jövőre vonatkozóan, motivál, hogy Magyarországon bajnokságot vagy kupát nyerjünk, illetve az is, hogy előrelépjünk a Bajnokok Ligájában. Megszerettem Szegedet, örülök, hogy itt élhetek a jövőben is" - mondta a 29 éves játékos, aki 2012 óta erősíti az együttest, amellyel EHF Kupát, valamint bajnoki és kupa ezüstérmet nyert.